Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska vissna

Fönstren som brinner ska bli svarta
Vi ödelägger ljusen om natten
En dag ska de brinna klart i gryningen
Och maktens trötta illusion ska vissna sen

Dom sänker oss ner i sina massgravar
För många dukar under deras sjuka krav
Men de som styr ska förtvina i gryningen
Och deras trötta illusion ska vi begrava under sten

Dom dödar barnen som dom själva gett liv
De mördar våra djur som ett sjukt tidsfördriv
De föraktar våra gamla som har offrat sig för oss
Fast vi har en fot i graven står vi troget fast och slåss




Fri vers (Fri form) av Nödfall
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-23 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nödfall