Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du som aldrig visste

Du som aldrig visste
att min pappas sista ägodelar ligger kvar i en trasig själ med mitt namn
att min mamma skrek på hjälp när väggarna målades rött med näsblod
att min syster sprang till kistan med en provisorisk sjal på huvudet för att hedra honom
att min mor mor sa farväl med huvudet högt
att jag kvävde min ångest med rakbladsorgasmer och MVG:n
nu vet du.




Fri vers av Manya
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-27 20:32



Bookmark and Share


  petter rost
Tror att din far hade velat ha de här orden. Starka, hårda men också så varma. Det lovar mer / Petter Rost
2013-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Manya
Manya