Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

clown

hiding in layers of dogmatic structure and morning alarms
typing your name into a digital box, one hundred milions times
erasing it even more
where you cant see
your blind spot
there I am
waiting for you , like a clown
like a clown




Fri vers av Manya
Läst 370 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-18 02:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manya
Manya