Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
v innarskalle


i did it


år av slit som satt sig som en fläskläpp
börjar ge vinning

på banan igen..

..som var utstakad
till en förlorare

trodde

dom










Fri vers (Fri form) av narcissus
Läst 132 gånger
Publicerad 2013-03-27 21:03



Bookmark and Share


    lenakarin
Bra!
Livsbejakande, till sist!
2013-04-02
  > Nästa text
< Föregående

narcissus
narcissus