Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solspade





solbarnet sitter i snösanden
gräver med solspadar

kanaler

solskepp
bär solbladsdroppar
in i ängens händer

solbarnet tindrar
glädjestrålande
bygger
raserar
bygger

förtjust
leendepärlande
ljuder skratt
ur händer

solbarnet
sitter i snösanden
fyller solhinken
med snösand

springer i smältandekaskader
tindrar över kanten


solbarnet häller
vattenbladsprismatoner
i brunnens sakta

vaknandeöga

solbarnet
tager ett vida hopp

kom
ropar barnet
in i solmolnets famn




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 242 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-03-27 21:23



Bookmark and Share


  poetryGirl
härlig dikt!
2013-03-28

  Sunlight
härligt lekande skildrat..
2013-03-28

  Lars Hedlin
VAckert skaldat
2013-03-28

  Ninananonia VIP
Solspadar är vackra..
2013-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser