Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rynkband





silvermodern kallar

det rynkade
bröstet

de fårade markernas
djupa
veck

står vid nattkällans

fyllda
silver




sköljer ansiktets linjer

viskar rening
i svarande kärlek


möter gryningen

i skimrande mjukvandring




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 238 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-03-27 21:46



Bookmark and Share


  Sunlight
så mjukt och vackert...
2013-03-28

  Yrre VIP
Vackert!!!
2013-03-28

  Lars Hedlin
Mycket fint
2013-03-28

    ej medlem längre

Så vackert ...
2013-03-27

  Ninananonia VIP
Vackert..
2013-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser