Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andra tider nu

De årstiderna
jag än gång genomlevde
är långt borta nu.




Bunden vers (Haiku) av Börje A
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-27 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje A