Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dont steel my Cool!

Hey you! Dont steel my Cool

Please dont drop it
or buns it on the floor

It can hurt
and toar a hole in my soul

Make love instead
and make us feel wonderful





Fri vers av Lars Hedlin
Läst 288 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-03-28 05:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra!
2013-03-28

  Federico Romano
Det var coolt..
2013-03-28

  Destino
Fin text!
Bilden också;)
2013-03-28

  Rise Little One
Häftig text ...Gillar slutet... Mycket...
2013-03-28

  Angel of love
Ja världen skulle vara bättre ...
2013-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin