Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljumna färger på vår kropp!

Ljumna färger på vår kropp
som en oas omgiven av vackert liv

Blickar säger I love you
beröring som ger härligt knottrig hud


Stillar vår lust, men hungern består




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 363 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-03-29 07:52



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Fint och sensuellt närvarande
2013-04-01

  Hanna Mari Wallin
fint och vackert...
2013-04-01

  NågonAnnans
Tycker mycket om! Sensuellt... Bra där...
2013-03-30

  Chawa VIP
Vacker dikt med vacker bild därtill!
2013-03-30

  anits VIP
Så fint skaldat
2013-03-30

  Federico Romano
Bra denna, erotisk..
2013-03-29

    ej medlem längre
Orden och bilden trollbinder...
2013-03-29

  Carina Bendix
Lusten kan stillas för en kort tid..men man blir aldrig mätt på den man älskar! Fin och varm dikt! :)
2013-03-29

  Piann VIP
En ljuvlig text.
2013-03-29

  Destino
Oj oj vilken underbar text att vakna till en ledig morgon. Helt magisk
2013-03-29

  Rise Little One
En vacker bild som illustrerar en ljuva text ... sista rad säger sanningen

"Stillar vår lust, men hungern består "
2013-03-29

  ResenärGenomLivet VIP
Den hungern avtar nog aldrig...längtansfullt och fint...
2013-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin