Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isen

Kölden
Håller sitt krampaktiga grepp
Kring frusna själar

Isen sjunger
I fjärran sin
Entoniga sång

Isens rörelse
Förebådar uppbrott







Fri vers av AA VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-29 21:16



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Så sant..
2013-03-29
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP