Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var finns bevisen

De senaste veckorna
Har alliansens samhälle
Blottlagts
Till allmänt beskådande

Var finns bevisen
Till att ett uppdelat samhälle
Är bättre
Än ett samhälle
Med en gemensam kärna
Som sammanhållande kitt

I alliansens samhälle
Faller den svage
Om inträdesbiljett saknas

Sjuka, arbetslösa och fattiga
Jagas med blåslampa

Det är dags att välja




Fri vers av AA VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-29 21:26



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Absolut..
2013-03-29
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP