Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluta inte skriva!

 

Ursäkta mig, jag har kommit av mig

ett år, två, tusenden

något fastnade i halsen, något blockerade

 

solen har kommit tillbaka,  ljuset så starkt

vet inget om änglar, men de leker med katten

 

låt mig vara tafatt, ordlös, lidande

 

jag vill skriva igen, jag vill nå orden

de levande,  Livet




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 392 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-03-31 12:21



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Du nådde dem...orden som går att spegla sig i
2013-03-31

  catharina.jerbo VIP
ut med de tafatta orden! de ger oss läsare så mycket, så mycket!
2013-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth