Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk att en liten svart katt kan lämna så stor saknad efter sig. R.I.P Bellman.


Som diamanter i vårsolen

Jag fick hålla dig i min famn,
smeka din svarta päls.
Jag fick ta emot all den tillgivenhet,
all den stora kärlek
som rymdes i ditt lilla katthjärta.

Den här vemodsvackra vårdagen.
Vårsolen
rymmer så mycket saknad
över en liten och älskad vän
med ett hjärta av renaste guld.

Jag vet
det blir en ny sommar,
flyttfåglarna ska återvända,
violerna ska åter spira
och livet ska åter finna en ny väg.

Ditt hjärtas guld,
din tillgivenhet,
din lekfullhet och livsglädje
ska bli till små diamanter i mina händer.
Du lärde mig att förstå.

En stilla vårbris
får björkarnas grenar att vaja
i vårsolens öga.
Du tassar vidare över skaren,
avtrycken i hjärtat lämnar för alltid kvar.




Fri vers av Änglaögon
Läst 443 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-03-31 16:17



Bookmark and Share


  Maria T
Vilka underbara avtryck
i hjärtat
2013-05-14

  Linda CH VIP
En fin gripande hyllning! Vårs kära fyrfota vänner betyder så mycket!
2013-05-12

  Jan Widströmer VIP
Känner igen ...
2013-04-27

  walborg
En djup tacksamhet mot en älskad liten vän som givit oss hela sitt liv men också fått en fantastiskt liv tillsammans med oss
2013-04-26

  Lars Hedlin
Mycket bra skaldat!
2013-04-03

  bittemi VIP
Vacker text som berör
2013-04-01

    ej medlem längre
vackert om kärlek till en älskad katt..
2013-04-01

  R Werner
Fin hyllningstext till en kär liten vän. De fäster sig runt ens hjärta.
2013-04-01

    ej medlem längre
Glad katt har lämnat saknad efter sig, fin text, och det går att förstå att den hade ett bra liv med dig, underbara är dom, katterna, djuren.
Kram
2013-03-31

  ULJO
Fin hyllningstext till en saknad vän
2013-03-31

  Roger L Svensson
Fin avslutning: "Du tassar vidare över skaren,
avtrycken i hjärtat lämnar för alltid kvar."

2013-03-31

  wildah
Har varit i samma situation, just en svart underbar katt! Husdjur är riktiga glädjespridare och kan bli fina sanna vänner!
2013-03-31

    ej medlem längre
Kärleken från en fyrbent vän är en gåva.
2013-03-31

    ej medlem längre
Starka och sanna känslor om vänskap och kärlek till en riktig vän.
2013-03-31

  Bo Himmelsbåge
O, jaa ...! ... djurens kärlek är ofta så ren o oförfalskad ... som små, klara, glittrande diamanter ...! Detta kan man inte alltid säga om människans ...! Applåd!
2013-03-31

  ResenärGenomLivet VIP
Känner med dej...det va inte länge sen jag hade samma känslor...
2013-03-31

  Fairytailgirl
Så fint skrivet om en äkta vän!!!
2013-03-31

  Ninananonia VIP
Berörande...
2013-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Änglaögon
Änglaögon