Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör något vackert!

Gör något vackert istället för att sänka ner till gråsvart nivå

Se varnadras likheter istället för att ta fram det värsta

Sänd en hjälpande hand istället för att tveka och reta

Gör värmehandling istället för att agera i kylan

En gest och handling sprider sig som ringar på vattnet

Anslut er till gemenskapen och kärleken

Finns så många som har det svårt Ge dem en chans


Njut av detta livet Ta vara på dagen Älska vackert





Fri vers av Lars Hedlin
Läst 418 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-04-01 08:51



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
ditt hjärta
allhjärtat talar
2013-04-05

  Magica VIP
Tankvärd.
2013-04-04

  Osvalds_Dotter VIP
Du gjorde något vackert-
Du skrev dessa rader.
Tack :D
2013-04-02

  ResenärGenomLivet VIP
Precis så som man vill att det ska vara...kloka råd...
2013-04-01

  NågonAnnans
Vackra och kloka ord... Kärleken övervinner allt.
2013-04-01

    ADI Nehlin
kloka, kloka ord..
2013-04-01

    ej medlem längre
Vackra kloka ord.
2013-04-01

  Maiah VIP
Tack för kloka ord som är myllan för kärlek och överseende. Om alla människor levde efter dina ord så hade vi fred i våra relationer och vår värld. Men om några lever efter din text så sprider de svallvågor över haven
2013-04-01

  Carina Bendix
Väldigt vackra ord som jag bär med mig överallt! :)
2013-04-01

  Eva Helene VIP
Goda klokord!
2013-04-01

  Maj-Lis VIP
Fina ord att tänka på
2013-04-01

  Angel of love
Väldigt vackra ord och vackra budskap.
2013-04-01

    ej medlem längre
Gott!
2013-04-01

  Rise Little One
Så många kloka ord och meningar - Bokmärker denna <3
2013-04-01

    ej medlem längre
klokt..vackert
2013-04-01

  Alva Johnsson VIP

Så sant: Ge av Ditt vackra och själv blir Du än vackrare.
2013-04-01

  LenaJohansson VIP
ja..jag brukar fokusera på det som man har gemensamt även om det vid tillfällen kan vara nog så lite..
samt, av någon som är olik en själv kan man lära sig mycket om andra synsätt

då får man ett större spektrum vad gäller hur man bedömer folks beteende...och det är bra

bra skrivet Lars!
2013-04-01

    ej medlem längre
Det var fint tänkt, så ska det vara.
2013-04-01

  thyra
En mycket vacker uppmaning som jag tar med mig på vägen. Tack!
2013-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin