Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vackra livet!

Matt i tonen
lätt rökig smak

En krona på bordet
anno 1969

Hörlur instoppad
genljud i etern

Två som färgar sitt hår
fingrar torra nariga sår

Allt som ger oss mer





Fri vers av Lars Hedlin
Läst 307 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-04-01 10:45



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skaldat
2013-04-04

  Siggesdotter
För mig tog det en stund innan jag kopplade på - men då! Hör och ser alla undertoner nu, intressant förpackat allvar. Bra! Applåder!
2013-04-02

  Lindha W Gustavsson
Ja du denna dikt måste läsas flera gånger. Du har så kloka finurlig utlägg och funderingar, tack för dem alla!
2013-04-02

  Kim VIP
Ja som tur är kan vi inte äta pengarna! Då skulle en del spricka!
2013-04-01

    ADI Nehlin
tyckte om...1969..those were the days
2013-04-01

    ej medlem längre
Dina ord säger mycket...
2013-04-01

  Maiah VIP
Finstämt, gillar för den ger en inre bilder o fri tolkning
2013-04-01

  Angel of love
Fin,lugn!!
2013-04-01

    ej medlem längre

Så fint ...
2013-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin