Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur barndom

Korallrev, vidoflimmer och plaststjärnor.

 

Pankakssmeten  bubblar, badskummet stockas och flödar

 

Skymningsskratten dansar med Persienrader av ljus

 

Hur många fingrar?  Vi blundar och färdas.

Vi ligger på rygg, vi driver på moln.  Slungas i

slänggungor .   Sommmarnatt i våra kläder.

 

Vi kisar mot blinkande lampor.

 

Dinglar våra fötter över staden.

 

 - Mamma kom. Skuggor böljar över sovrumsgolvet,

löser upp hyreshusen och förlyttar träden.

 

Skolfoton blåser mot glömska.




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 427 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-01 12:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Femstjärnig text.
2013-04-21

  alrikod
Ser en trevlig barndom!
2013-04-21

  Pernilla Stammler Jaliff
Väldigt målande text, stämningsfull, gillar denna starkt
2013-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin