Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi går mot ett hus

 

På drift  mellan löften trampar vi gatstenen blank.

Vi har nattregn i ögonen. Neon och billjus i blodet .

 

Himmelskanten ligger tung mellan husen.

Fabriksrök driver sotiga vingspetsar i lyktsken.

 

All denna tomhet som blåser

 pappersbitar och plåt över asfalt.

 

Vi går mot ett hus vi byggde i drömmen. Kliv in.

 

 

                Stäng dörren.

 

Klä av mig och borsta mitt hår. Ryck lös de

vassa orden. Andas ut den dag som kvävt oss.




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 438 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-04-01 12:16



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Var dags kantiga himmel : Du för vackert fram det fula - får in tyngd i det tomma.
2013-04-05

  surface to air
"Klä av mig och borsta mitt hår. Ryck lös de

vassa orden. Andas ut den dag som kvävt oss"

Fint!
2013-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin