Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

About colors

 

 

Paint your day and paint your mind

use the colors of the rainbow

to paint the feelings in your life!




Fri vers av Densen VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-04-01 17:18



Bookmark and Share


    Sajid Khan
i love it

very nice

very nice

very nice
2014-02-13

    ej medlem längre

Målande vacker
förgyller dikten insikten däri
2013-04-18

    ej medlem längre
idag målar jag isåfall med grönt :)
vilken färg målar du din dag med? :)
2013-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Densen
Densen VIP