Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


****

 

 

 

 

Jag nu färdas

ut på haven

De stora mörka haven

Som av tårar

Bräckta, kluvna tårar

Gjorts utav

Och hittar inte svaren

Kan ej styra båten

Med de årtag

Som ur sitt missmod

Kraften tar




Fri vers av Densen VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-05 00:21



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Det känns väldigt vilset.
2019-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Densen
Densen VIP