Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ODE

 

 

 

Som en visa

Vid midsommartid

Ännu ur ljuset

Från den dagen

Falnande -

En sol kan skönjas

 

Myggor och skräddare

Nu i sentimma

Hålla sig vakna

 

Rördrommen i fjärran

Blåsa, på sin flaska -

Några ringar

Där, på vattnet

En abborre eller två -

Åhörare, publik

På första parkett

Vill vara

 

När vår moder

Vackra Svea -

Lägga sig till vila

Vyscha, sjunga, gnola

 

Sin -

Och kvällens

nattasång...

 




Fri vers av Densen VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-15 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Densen
Densen VIP