Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

,,,,,

 

 

 

 

Likt sländan

Omsider

Han flyga -

Leta ro

 

Den långa vilan...

 

Efter födelsen

I morgonljuset 

 

Nu i dunklet

Söka att minnas -

Den dagen

 

Som för honom

Blev till liv

 

 




Fri vers av Densen VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-05 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Densen
Densen VIP