Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


****

 

 

På bergfast grund jag står

Tryggt -

Som ankaret

Fjättrat är mot sten

 

Men -

 

Med blicken ut

Över vida vattens våda

 

Alltid - detta trånat

 




Fri vers av Densen VIP
Läst 289 gånger
Publicerad 2019-09-15 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Densen
Densen VIP