Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ditt val


är att skära, skrapa, rista..in din ångest i din arm
ditt val, är att möta verkligheten som den är
att vara ung

ditt val är ett antival, som du inte ens är medveten om
att det just är, t vara ett val

för dom

som vet

vad ett val är











Fri vers (Fri form) av narcissus
Läst 105 gånger
Publicerad 2013-04-02 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

narcissus
narcissus