Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du bara vet


insikt


kommer till dig när du är redo för det

utan

att du vet ordet av det
så vet du

eller inte
därför

skåran på din arm?






Fri vers (Fri form) av narcissus
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-02 02:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

narcissus
narcissus