Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur

formades jag, till den jag är?

genom dig?
genom mig?
genom det jag upplevt?

eller

det du upplevt?


fick jag möjligheten att leva genom dig
eller var du det du som levde genom mig

kommer svaret någonsin att finnas
eller är det bara utstakat

för mig
och för dig


att gilla?






Fri vers (Fri form) av narcissus
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-02 00:45



Bookmark and Share


  Bo Lövhalka
en fin spegel
2013-04-02
  > Nästa text
< Föregående

narcissus
narcissus