Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillåt dig att le!

Tillåt dig att le
kosta på dig lite värme

Du kommer få så mycket tillbaka
och får av det goda smaka

Put your lovin trust in my arms




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 261 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-04-02 06:05



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
leendeljusa ansikten
är skönhet
2013-04-05

  anits VIP
Så fint skaldat
2013-04-04

  Magica VIP
Sant, sålänge som leendet är äkta dock.
2013-04-04

  Carina Bendix
Vackra och sanna ord! Jättefint skrivet! :)
2013-04-02

    Birgersdotter VIP
Just så ..fint och viktigt
2013-04-02

  Lindha W Gustavsson
Helt rätt, men ibland orkar man inte le.
2013-04-02

  ResenärGenomLivet VIP
Det är bara att bestämma sej...:-)))
2013-04-02

    ej medlem längre
Ord av bli varm av.
2013-04-02

  Ninananonia VIP
:) fint...
2013-04-02

    ej medlem längre
"Tillåt dig"
Klokt!
2013-04-02

  Federico Romano
Ja tillit är essensen du behehöver..
2013-04-02

  Osvalds_Dotter VIP
Ett leende värmer
En frusen själ.
Ett leende till någon som saknar ett eget leende,
Ensamhetens leende.

Dina rader fick mig att tänka till
Och punkten blev ett leende :D
2013-04-02

    ej medlem längre
Det är så sant,vänlighet och leenden smittar av sig.
2013-04-02

  Rise Little One
Underbar text som fick mig att le ...
2013-04-02

    ej medlem längre
fint! gillas..
2013-04-02

  Angel of love
Underbar bild till fantastisk text!
2013-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin