Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansa en härlig dans!

Har knappt sovit i natt
somnar snart vid mitt skrivbord

Ögonen klipper
sinnet känns grumligt

Känns rätt gott ändå
fast jag är trött

Tänker på dig, hur vacker du är
min kropp suktar härligt efter din

Blir varm och bara ler
tänk att vi ska dansa en härlig dans




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 357 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-04-02 12:55



Bookmark and Share


  WyS VIP
Härligt att läsa om så starka känslor......Att känna sig trött och samtidigt så levande!.....
2014-01-29

  Ninananonia VIP
Då dansar ni vackert..tillsammans
2013-04-03

    ej medlem längre
Positivitet i det tuffa!
Fint!
2013-04-03

  aol
verkliigen härlig värmekänsla,
2013-04-03

  Carina Bendix
Sprider värme..:)
2013-04-02

  Angel of love
Härliga känslor som känns!
2013-04-02

  Lindha W Gustavsson
En härlig anledning att hålla sig vaken! Bra ordat som ALLTID!
2013-04-02

  chrissie
hoppfulla ord
2013-04-02

  Rise Little One
Ska tänka på denna strax innan min stora presentation imon för att dämpa ner nerverna ;)
2013-04-02

  ResenärGenomLivet VIP
Härliga känslor...
2013-04-02

    ej medlem längre
Varma sköna tankar ...
2013-04-02

  Federico Romano
Längtan & väntan & förväntan avrundas i dans..
2013-04-02

    ej medlem längre
Underbara tankar och en längtan som känns.
2013-04-02

  Destino
hihhi underbara tankar,
tyvärr jobbar vissa med spetsiga instrument
så lite farligt att drömma sig bort så där.
Men men poetsjälar är alltid i någon bubbla gjord på fina drömmar
Sitter här och ler
och funderar på att börja dansa, inombords, annars får jag sparken;)
2013-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin