Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gråtande ängel ~

 

En ängel 

sitter ihopkrupen

och gråter sakta.

 

Plötsligt helt förlamad

i tanke och gärning.

 

Någon lider i världen

där smärtan

har tagit makten.

 

En ängel 

sitter ihopkrupen

och gråter sakta.

 

Plötsligt helt förlamad

i tanke och gärning.

 

Nu finns bara

den som har makten,

nu finns bara Gud.

 

Jesus vänder sig 

till sin Fader

och väntar på nåden.

 

För någon som lider

i världen.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 476 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-02 19:59



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av detta tänkvärd "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA "!
2013-04-08

  Magica VIP
Berörande! Sannerligen, vi får vara änglar över varandra mer!
2013-04-04

    Anki.A
lidandet är hemskt....berör och känner igen tyvärr
2013-04-03

  anits VIP
Det finns mycket lidande i världen
så många änglar gråter över alla
som lider och har det svårt i
dagens samhälle
2013-04-03

  ResenärGenomLivet VIP
Mmm...det finns många som lider...vi får göra det vi kan för att hjälpa till...
2013-04-02

  Fairytailgirl
Ja, de är nog många änglar som gråter tyvärr, men
snart kommer den dagen då de segrar och jag vet att gud ser fram emot den dagen.... T.o.m månen ser ledsen ut och inte är det så konstigt!!!
Fint skrivet och tänkvärt...Tyckte om din text fast Gud har ju inte tagit
makten ännu förstås, men snart gör han det!!!
2013-04-02
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP