Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Planetliv

 

 

Var är min enda hemvist

om ej -

precis just där

bortom vintergatans galaxer

och miljarder små kvarter -

 

Jag har ett litet ställe 

där ingen annan bor

bakom månens

blekgrå rundel

och gyllengula sol

 

Till mitt universum

kom gärna hälsa på

slå följe

på planeten

som i min tankes bana gå

 

Ja, jag finns här i min boning

om du lyckas hitta fram

så knacka då på dörren

till den värld

jag har som sann




Fri vers av Densen VIP
Läst 446 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-04-03 22:26



Bookmark and Share


  Densen VIP
Åh...tack:)
2013-04-08

  Fairytailgirl
Det blev ett bokmärke också för det var den värld!!! :-)
2013-04-07

  Fairytailgirl
Helt underbar...Love it!!! :-)
2013-04-07

  Densen VIP
Ett värld/ställe jag ofta befunnit mej i...kan vara svårt att nå ut hur man tänker känner och ser på saker och ting;)Finns där ingen annan på min planet?;)
2013-04-06

    ej medlem längre
Positiv..lite drömsk..bra !!!
2013-04-06

  Mona Nordkvist VIP
Jag gillar den!
2013-04-04

  Tess74
Snyggt! Den här gillar jag mycket. Jag lovar att hälsa på :)
2013-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Densen
Densen VIP