Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Tankar i början av april 2013

 

vinden passerar

leker kurragömma

med min själ

 

vinden tar i

tiden står stilla

eller är det jag som drömmer

 

vinden är kall

jag letar efter värme

någon som tar min kalla hand i sin

 

känner solens strålar

mellan grenarna

däri tallens stora höga krona

 

mitt hjärta fylls av glädje

vinden drar sig tillbaka

nu hänger allt på morgondagen

 

kanske får glädjen stanna

inom mig ge näring

till evighetens dagar

 

 

anits 3 april 2013




Fri vers av anits VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-03 23:43



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2013-04-10

  ULJO
Fina tankar du bjuder i ett nyckfullt april
2013-04-08

  Anya VIP
Fin filosofisk ton i denna.
2013-04-06

  poetryGirl
april är en orolig månad...
2013-04-04

  ResenärGenomLivet VIP
Fina tankar och en innerlig önskan...
2013-04-04

  Eva Helene VIP
Varma tankar i en kall aprilvind. Fint!
2013-04-04

  Ljusletaren
Vidöppna ögon till livet *bra*
Mycket fint ordat/ kram
2013-04-04

  Lars Hedlin
En bra text :) kram
2013-04-04

  Larz Gustafsson VIP
Hoppet och drömmen finns alltid där.
2013-04-04
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP