Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verkligheten

Verkligheten
är inte vad den synes vara

När du gräver
finner du ständigt obesvarade frågor
som föder nya frågor




Fri vers av AA VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-04 00:19



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Huvudet på spiken..tycker jag.. men det är ju intressant att ställa frågor.. livet blir mer spännande då..
2013-04-04
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP