Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Simmar i kristallglas

 

Maskeraden på slottet

fortgår

De falska leendena

de tomma blickarna




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-04-04 02:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"de tomma blickarna"
Lysande avslutning!
2013-04-04

  Lars Hedlin
Livets spel i ständig rörelse!
2013-04-04

  kjell-åke bearfoot VIP
Så sant
2013-04-04

  SatansSon VIP
de n var väl värd begrunda.
2013-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP