Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pressa ned

Jag ligger och dammar i ett tråkigt fack,
långt in där ingen ser.
Kom hit med lite action tack
så ska jag visa dig lite mer

Så ser jag med äckel i ögonvrån
vem och vilka som plockar upp mig
Känns lika skönt som att slå i tån
en smärta som aldrig ger med sig

Som om livet inte redan var fyllt med strunt
utan dessa gamla bekanter
De dundrar in och lever runt
som porslinsbutikens elefanter




Fri vers av Vildkatt
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-04 02:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildkatt
Vildkatt