Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
svårmod


En början på en framtid

Du har målarfärg på din fingrar
Tänder långsamt din cigarett
Blåser sakta ut rökringar
Där du sitter på en sliten ekparkett

Jag ser ut igenom panoramafönstret
Ner på drömmar som dött
Ingen där nere ser mönstret
hur man lätt blir gammal och trött




Fri vers av Vildkatt
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-04 02:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildkatt
Vildkatt