Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

El-Toro!

El-Toro

Han slåss för livet

Inget är han givet

Hamnar på bordet med en flaska rioja




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 251 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-04-04 05:53



Bookmark and Share


  agneta pichler

så mäktigt e de att skåda
kriget mellan dem två..

ändock så synd..
2013-04-05

  Carina Bendix
Tänkvärt och lite sorgligt..
2013-04-04

  ResenärGenomLivet VIP
För vårt nöjes skull...nja, jag tror inte det...men tänkvärd text...
2013-04-04

    ej medlem längre
Sorgligt.
2013-04-04

    ej medlem längre
bra!!
2013-04-04

  Federico Romano
!985 såg jag tjurfäktning 2 gånger: Första & sista gången, höll på tjuren
Som föda gifter den sig en Rioja eller Chianti..
2013-04-04

  anits VIP
Tänkvärt
2013-04-04

  Angel of love
Snyggt!!
2013-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin