Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bagatell

 

 

En del drar sig undan tekniken
spjärnar ifrån mot den nya

jag valde att gå med, nyfiket undersöka

Framtidens människa formas
i slöjorna av informationsflödet

Tiden har andra klockslag
även smältpunkten har höjts

i kaoset kommer en ny människa
att formas, lika mycket moln som stoft




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 437 gånger och applåderad av 10 personer
Utvald text
Publicerad 2013-04-04 10:50



Bookmark and Share


  catharina.jerbo VIP
ja, väldigt fina liknelser! slutraden blir jag alldeles himmelsögd av.
2013-04-04

    ej medlem längre


" Tiden har andra klockslag "

Underbar dikt, förmedlar styrka
2013-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth