Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utblick från Kungsholmen

 

vi är vilsna rymdvarelser
allhopa aliens i väntan på våren

under den klarblå himlen







Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 343 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-04-04 11:41



Bookmark and Share


  catharina.jerbo VIP
underbar!!
2013-04-04

  Michaela Dutius
Så sant - våren längat vi alla - den allt förlösande..

2013-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth