Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom till mig fort

Kom då!
Vi kan vara ärliga sinsemellan,
Du är ändå ofrånkomlig,
Så låt det gå fort.

Finns det mening i väntan?
Kom i min sömn,
Punktera min sorg,
Bara låt det gå fort.

Men kom då!
Värst vad du dröjer,
Du ska hålla vad du lovat
Frågan kvarstår om det går fort.




Fri vers av John Silver
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-04 20:48



Bookmark and Share


  Vildkatt
Så fin!
2013-04-09
  > Nästa text
< Föregående

John Silver