Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting, av ingen alls

Jag är ingenting, ingenting alls.
Någonstans; överallt – ingenstans
Jag med döden liksom livet dansar vals
Ingen av dem förmår eller förstår
Att jag är ingenting och aldrig fanns




Fri vers av John Silver
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-18 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

John Silver