Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så allt var bättre förr?

Så allt var bättre förr
Du har nog rätt i sak
För härligt det var
Innan du smädade
Var dag som är kvar




Fri vers av John Silver
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-07 14:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mycket var bättre.

2013-04-07
  > Nästa text
< Föregående

John Silver