Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill be om ursäkt för min långa frånvaro (om någon bryr sig).


Lådan

Jag har en nyckel
Som öppnar alla lås
Problemet är att den ligger
I en låda utan nyckelhål

Jag har ett svar
Som kan lösa alla frågor
Problemet är att frågor
Är allt jag har kvar

Så hur blir det
med nyckeln i lådan
Jag vet svaret
Ändå undrar jag




Fri vers av John Silver
Läst 229 gånger
Publicerad 2016-02-04 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

John Silver