Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vargar vid min dörr

Hur jag än skyler
Mig från vargen
Hittar han alltid nyckeln
Till alla mina lås

Väl inuti täpper han för
mynningen med nya lås
Vargen bortför mig till platser
Platser där ljuset aldrig nås

Stundom släpps jag fri
Men utan vargen är jag kvasi
Han har blivit för stor del nu
Så när han kommer står jag öppen

Full av vargar är jag fri




Fri vers av John Silver
Läst 288 gånger
Publicerad 2013-04-07 18:15



Bookmark and Share


  Tess74
gillar!
2013-04-07
  > Nästa text
< Föregående

John Silver