Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skugga

Skugga! Du din usla figur!

Jag trodde du följde mig

Att vi var lika vi två!

Men vid graven ingen ser dig stå

Du anser dig själv vara fri då

Och utan ett avsked börjar du gå

Den du har följt lämnas i sin vrå

Strax hon glöms bort, och du likaså




Fri vers av John Silver
Läst 138 gånger
Publicerad 2013-04-04 20:55



Bookmark and Share


  Tess74
Fan så bra
2013-04-04
  > Nästa text
< Föregående

John Silver