Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen är unik

Du ska inte tro

att du är speciell

så många andra som

tänkt denna tanke

gör dig föga originell




Fri vers av John Silver
Läst 144 gånger
Publicerad 2013-04-04 21:20



Bookmark and Share


  Tess74
Så om man INTE tror att man är speciell är man det...
2013-04-04
  > Nästa text
< Föregående

John Silver