Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst älskade lilla hjärta

Tyst nu älskade lilla hjärta

Du kan vara lugn här

Du varken känner eller ser

Floderna av tårar

Som forslats i ditt inre

Eller kniven som

Jag smekte dig med



Tyst nu älskade lilla hjärta

Du slog tappert till vårt slut

Äntligen ska vi båda få ro

Tårarna har torkat ut




Fri vers av John Silver
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-04 21:48



Bookmark and Share


  BillyTheKid
Super...
2013-04-04

  Tess74
Kniven som jag smekte dig med...grym textrad!! Du skriver skitbra
2013-04-04
  > Nästa text
< Föregående

John Silver