Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Banal men sann

Det spelar ingen roll

Om livet skulle ta slut

För vi har varandra nu

Och då har jag levt

En underbar evighet




Fri vers av John Silver
Läst 155 gånger
Publicerad 2013-04-04 21:50



Bookmark and Share


  Tess74
Vackert! En mjukare sida
2013-04-04
  > Nästa text
< Föregående

John Silver