Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt i bland allt folk är det så jävla ensamt ibland. Vem bryr sig om lilla mig liksom.


Sidekick wanted

Help me
Coach me
Guide me

I'd like someone by my side

Save me
Soothe me
Believe in me

I need someone to be my guide

See me
Touch me
Respect me

I want someone to call a friend

Hug me
Caress me
Take care of me

I long for someone to be there 'til the end




Fri vers av Silverflowerpoet VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-04 22:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känsla och ömhet i orden men även längtan...
2014-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Silverflowerpoet
Silverflowerpoet VIP