Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam

Jag är ensam och funderar på

Om ensamheten själv är ensam

Kanske ibland då ingen ser på

Men i mitt liv ska den följa

Mina dagar vartän jag önskar gå




Fri vers av John Silver
Läst 150 gånger
Publicerad 2013-04-04 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

John Silver