Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min lögn

Jag vill påstå att jag

Aldrig talat sanning

För att på enklast

Möjliga sätt kunna kringgå

Dina nu följande frågor

Med förklaringen att alla

Mina svar bara är lögner ändå




Fri vers av John Silver
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-04 23:13



Bookmark and Share


  Tess74
Hahahaha gillar hur du krånglar in det så man får fundera om man verkligen får sanningen eller inte
2013-04-05
  > Nästa text
< Föregående

John Silver