Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Passande eller opassande? Hur som...Skriven som hyllning till erotiken:)


,

 

 

Är kär

Hon mej när

Med sin kropp

Och sin själ

Ger mej nyckeln

Till sitt Sodom Gomorra

 

Jag lovar och svär

Att vara där

Med min lust

Ge mej hän

I den lek

Som är het

Blir till doft

Av sekret

Och tillsammans

Vi ska

 

EXPLODERA!




Fri vers av Densen VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-05 01:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre

Ljuvlig ..
2013-04-18

  Tess74
Underbar!
2013-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Densen
Densen VIP